Pepperoni Stromboli
Pepperoni Stromboli wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 14g tłuszczu i w sumie 374 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 97 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka bochenków ciasta chlebowego, sera mozzarella, sosu do pizzy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pepperoni Stromboli, Pepperoni Stromboli, oraz Kiełbasa & Pepperoni Stromboli.
Instrukcje
Uderz ciasto. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń każdy Bochenek w 20 cali. x 8-w. prostokąt.
Umieść jeden prostokąt na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Rozłóż sos do spaghetti w 18-calowym. x 4-w. rozebrać środek.
Posyp oregano, pepperoni i serem mozzarella. Złóż długie boki ciasta w kierunku nadzienia; odłóż na bok.
Wytnij pozostały prostokąt na trzy paski. Luźno warkocz paski; szczypta kończy się uszczelnić.
Umieść warkocz na wierzchu sera; uszczypnij warkocz do ciasta, aby uszczelnić.
Piec w temperaturze 350° przez 3 minuty lub na złoty kolor.