Pepperoni Pizza Wrap
Przepis Pepperoni Pizza Wrap może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 10 minut. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje 69 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz Dash Onion powder, Dash seasoning, string cheese i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Balsamiczny Veggie Pepperoni Wrap, Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, oraz Pepperoni Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw toster na najwyższe ustawienie.
Podziel ser sznurkowy na trzy części i włóż do blendera lub robota kuchennego-zmiksuj z dużą prędkością, aż ser nabierze rozdrobnionej lub startej konsystencji. (Lub po prostu rozerwać sznurek ser na kawałki i z grubsza posiekać.) Odstawić.
Umieść tortillę na talerzu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej i kuchence mikrofalowej na 10 sekund lub aż po prostu się ogrzeje. Równomiernie rozprowadzić sos na środku tortilli i posypać szczyptą każdej z przypraw. Top ze szpinakiem, duszone pomidory, polewa w stylu Parm, posiekany Indyk pepperoni, i rozdrobnione / tarty sznurek ser.
Owiń tortillę jak burrito, najpierw składając boki, a następnie zwijając ją od dołu.
Umieść folię na płycie bezpiecznej dla mikrofal, szew w dół i ogrzej w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund.
Przenieść wrap do tostera i gotować do gorąca w środku i lekko chrupiące na zewnątrz, o 3 protokół. Kop!