Peppermint Toffi Crunch

Peppermint Toffi Crunch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Peppermint toffi Crunch spróbować. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 32 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś półsłodkie chipsy czekoladowe, waniliowe chipsy do pieczenia, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Toffi Bar Crunch Pie, Ciasteczka Toffi Crunch, oraz Toffi Apple Crunch.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folią heavy-duty. Folię spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Na patelni równomiernie rozprowadzić płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Roztopić masło w 2-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu. Ubijając, wymieszaj masło i cukier, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 2 minuty, stale mieszając. Natychmiast wlać mieszaninę równomiernie na płatki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Umieścić półsłodkie chipsy i 1/2 łyżeczki oleju w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości od 1 minuty do 1 minuty 10 sekund, aż prawie się stopi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Skropić równomiernie ponad połowę toffi; posypać połową migdałów, delikatnie naciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
ToffiToffi
9
Umieść białe waniliowe chipsy do pieczenia i pozostały olej w małej misce do mikrofali. Kuchenka mikrofalowa odsłonięta na 70% mocy od 1 minuty do 1 minuty 10 sekund, aż prawie się stopi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
WaniliaWanilia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Skrop pozostałą połowę toffi; posypać pozostałymi migdałami, delikatnie naciskając. Przechowywać w lodówce 20 minut, aby ustawić czekoladę; rozbić na kawałki. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MigdałyMigdały
ToffiToffi
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn