Peklowana wołowina z warzywami korzeniowymi
Peklowana wołowina z warzywami korzeniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 698 kalorii. Mieszanka liścia laurowego, chili w proszku, rzepy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ultimate Peklowany Mostek Wołowy Z Warzywami Korzeniowymi, Peklowana Wołowina Z Warzywami Korzeniowymi, oraz Domowa Peklowana Wołowina Z Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodaj peklowaną wołowinę z pakietem przypraw do dużego holenderskiego piekarnika.
Dodać nasiona gorczycy, liść laurowy i chili w proszku.
Wlać piwo i przykryć peklowaną wołowinę pod 2 cale wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, przykryć pokrywką, włączyć ciepło do niskiego poziomu i gotować przez 3 godziny.
Dodaj marchew, rutabagas, rzepa i cebula po 3 godziny, i gotować odkryte, aż warzywa będą miękkie, kolejne 30 protokół.
Usuń peklowaną wołowinę na deskę do krojenia i pokrój na kawałki o grubości 1/4 cala na ziarnie mięsa.
Umieścić na półmisku z warzywami i trochę musztardy Dijon do serwowania.