Peklowana wołowina z warzywami korzeniowymi

Peklowana wołowina z warzywami korzeniowymi
Peklowana wołowina z warzywami korzeniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 698 kalorii. Mieszanka liścia laurowego, chili w proszku, rzepy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ultimate Peklowany Mostek Wołowy Z Warzywami Korzeniowymi, Peklowana Wołowina Z Warzywami Korzeniowymi, oraz Domowa Peklowana Wołowina Z Warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dodaj peklowaną wołowinę z pakietem przypraw do dużego holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodać nasiona gorczycy, liść laurowy i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
4
Wlać piwo i przykryć peklowaną wołowinę pod 2 cale wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, przykryć pokrywką, włączyć ciepło do niskiego poziomu i gotować przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
5
Dodaj marchew, rutabagas, rzepa i cebula po 3 godziny, i gotować odkryte, aż warzywa będą miękkie, kolejne 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
BrukiewBrukiew
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
RzepaRzepa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Usuń peklowaną wołowinę na deskę do krojenia i pokrój na kawałki o grubości 1/4 cala na ziarnie mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Umieścić na półmisku z warzywami i trochę musztardy Dijon do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn