Peklowana Wołowina W Rosole Z Salsą Verde

Peklowana Wołowina W Rosole Z Salsą Verde
Przepis peklowana wołowina w bulionie z salsą Verde jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 493 kalorie, 23G białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filiżankę liści pietruszki płaskiej, kapary, ilość peklowanej wołowiny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Verde Wołowe Tacos, Filet wołowy z salsą Verde, oraz Tacos wołowe z salsą Verde dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn