Pekan Kandyzowane Boczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj Pekan kandyzowanego boczku. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 9g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,2 USD za porcję. Jeśli masz boczek, sos worcestershire, ser śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 6 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Boczek Owinięty Kandyzowanym Masłem Squash Bites, Boczek Pekan Kandyzowany Brukselka, oraz Desery Klonowo-orzechowe z kandyzowanym boczkiem podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową i zakończ ją stojakiem do pieczenia. Ułóż boczek w 1warstwy na górze regału.
W małej misce wymieszać pekany i brązowy cukier z dobrym mieleniem pieprzu. Równomiernie posypać mieszaninę na boczku.
Włóż boczek do piekarnika i piecz, aż cukier się roztopi, a boczek będzie chrupiący, około 20 do 25 minut.
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
Gdy boczek się gotuje, grzać chleb żytni i pokroić każdą kromkę na ćwiartki. W małej misce wymieszać razem serek śmietankowy i sos Worcestershire. Aby podać, rozprowadzić tosty z mieszaniną sera i top z 1 lub 2 kawałkami boczku pokroić, aby pasowały do chleba.
Udekorować posiekanym szczypiorkiem i podawać.