Peachy Pops

Peachy Pops
Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 214 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Jeśli masz pod ręką kije rzemieślnicze, brzoskwinie, papierowe kubki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Dip Ice Pops od Purely Pops / pytania i odpowiedzi z autorem i prezentami, Przepis Na Cake Pops: Cupcake Pops, oraz Tequila Sunrise Ice Pops to End All Ice Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze umieścić mleko sojowe, brzoskwinie i miód. Przykryć; zmiksować na dużej prędkości około 1 minuty lub do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SoymilkSoymilk
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść papierowe kubki w prostokątnej patelni; wlej mieszankę brzoskwini do papierowych kubków. Pokrywaj górną część każdego kubka folią; włóż kij przez folię do każdego popu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
Zamrozić 2 do 3 godzin lub do twardości. Aby służyć, Usuń kubki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn