Peachy Pops
Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 214 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Jeśli masz pod ręką kije rzemieślnicze, brzoskwinie, papierowe kubki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Dip Ice Pops od Purely Pops / pytania i odpowiedzi z autorem i prezentami, Przepis Na Cake Pops: Cupcake Pops, oraz Tequila Sunrise Ice Pops to End All Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić mleko sojowe, brzoskwinie i miód. Przykryć; zmiksować na dużej prędkości około 1 minuty lub do gładkości.
Umieść papierowe kubki w prostokątnej patelni; wlej mieszankę brzoskwini do papierowych kubków. Pokrywaj górną część każdego kubka folią; włóż kij przez folię do każdego popu.
Zamrozić 2 do 3 godzin lub do twardości. Aby służyć, Usuń kubki.