Patelnia Śniadaniowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur poranny posiłek, więc dać patelni śniadanie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,77 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, pomidor, haszysz brązowe ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patelnia Śniadaniowa, Kale Breakfast Patelnia, oraz Jay ' s obfite śniadanie patelnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek 5 do 7 minut na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry. (
Odcedzić, zastrzegając 2 łyżki kapieli i boczek na patelni.)
Dodać ziemniaki; rozprowadzić równomiernie na patelni. Gotować 8 do 10 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy.
W małej misce, ubić jajka i chiles z widelcem lub wire trzepaczką.
Mieszankę jajeczną równomiernie zalać ziemniakami. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować 8 do 10 minut lub aż jajka są twarde.
Posypać serem i pomidorem; przykryć i gotować 2 do 4 minut lub aż ser się rozpuści.