Patelnia Z Szynką Hawajską
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj patelni z szynką hawajską. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz musztardę, ryż, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet można śledzić to danie główne z Placek Z Octem jako deser. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy obejmują Suwaki z szynką i serem hawajskim, Hawajskie suwaki z szynką i ananasem + wideo, oraz Zapiekanka z szynki i zielonej fasoli.
Instrukcje
Odcedź ananasa, zastrzegając sok; odstawić. Na patelni smażyć szynkę na złoty kolor. W misce połączyć brązowy cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z wodą, octem, musztardą i sokiem ananasowym do zmieszania.
Dodać do szynki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia i bąbelków.
Dodaj zielony pieprz i ananas; dusić przez 5-8 minut.