Patelnia Gulasz Wołowy

Patelnia Gulasz Wołowy
Patelnia gulasz wołowy jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 31g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,79 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką tymianek, warzywa, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia Mielony Gulasz Wołowy, Patelnia gulasz wołowo-warzywny, oraz Obfity gulasz wołowy – gulasz wołowy można łatwo przygotować w garnku podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój stek na 2-in. x 1/4-in. paski. Na dużej patelni gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W razie potrzeby odcedzić. Wymieszać pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub do rozgrzania.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn