Patelnia-duszone brukselki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,45 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 21 fanów. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, bulion z kurczaka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Patelnia brukselka z boczkiem i SHERRY i LODGE patelnia & Cookbook GIVEAWAY, Duszona Brukselka, oraz Duszona Brukselka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Miejsce boczek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować, aż tylko chrupiące, o 10 protokół.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw.
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
Intense ruby red color. Its bouquet blends the typical fruity aromas of Sangiovese (such as blackberry, ripe marasca, plum) with the elegant notes of wood. On the palate it is velvety and harmonious with an excellent balance between acidity and sweet tannins. Aging wine, gives its best from the 5th year after the harvestIt goes with grilled red meat. Its harmony and typicality are also exalted perfectly by aged cheeses.