Przepis Gefilte pasztet rybny może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 20 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Ta przystawka ma 128 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Mieszanka wody, grubej soli, chrzanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ryba Gefilte, Łosoś Gefilte Ryba, oraz Przepis Na Ryby Gefilte dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przenieść mieszaninę do 12-cup bundt patelni, wygładzanie góry z łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2
Umieść patelnię bundt w większym naczyniu do pieczenia i napełnij naczynie do pieczenia o wysokości 2 cali wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Kugelhopf Pan
3
Przełożyć do piekarnika i piec przez 1 godzinę. Przykryj patelnię bundt folią do pergaminu i kontynuuj pieczenie, aż środek poczuje się solidny, gdy drewniany szpikulec zostanie włożony do środka, o 1 godzinę więcej.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.