Pasztet Rybny Gefilte

Pasztet Rybny Gefilte
Przepis Gefilte pasztet rybny może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 20 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Ta przystawka ma 128 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Mieszanka wody, grubej soli, chrzanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ryba Gefilte, Łosoś Gefilte Ryba, oraz Przepis Na Ryby Gefilte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przenieść mieszaninę do 12-cup bundt patelni, wygładzanie góry z łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2
Umieść patelnię bundt w większym naczyniu do pieczenia i napełnij naczynie do pieczenia o wysokości 2 cali wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
Przełożyć do piekarnika i piec przez 1 godzinę. Przykryj patelnię bundt folią do pergaminu i kontynuuj pieczenie, aż środek poczuje się solidny, gdy drewniany szpikulec zostanie włożony do środka, o 1 godzinę więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia13
Magazyn