Pasternak-Zaciery Ziemniaczane

Pasternak-Zaciery Ziemniaczane
Pasternak-zacieru ziemniaczanego może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 660 kalorii, 13g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pieprzu, szczypiorku, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Pasternak I Zaciery Ziemniaczane, Przepis na Mash ziemniaczano-pasternakowy, oraz Zacieru Pasternakowo-Jabłkowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki i pasternak umieścić w dużym rondlu o grubym dnie, przykryć zimną wodą i obficie posolić. Doprowadzić ziemniaki do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż przetargu widłowego, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Masło i pół na pół w małym rondelku na średnim ogniu, aż masło się stopi i mieszanina jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dobrze odcedzić ziemniaki i pasternak i odstawić na gorącą patelnię. Wymieszaj warzywa na patelni, aby je trochę wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
PasternakPasternak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać masę z gorącym masłem i doprawić solą i pieprzem. Mash z masherem ziemniaczanym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
5
Przełożyć do miski i udekorować posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn