Pasta Fagioli II
Przepis Pasta Fagioli II jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Mieszanka czosnku, płatków pieprzu, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), oraz Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu wlać oliwę z oliwek.
Podsmaż całe ząbki czosnku, cebula, boczek i płatki czerwonej papryki; gotować, aż cebula będzie przezroczysta.
Dodaj sos pomidorowy, bazylia, oregano, sól i pieprz; gotuj na niskim poziomie przez 10 minut.
Wymieszać z kostkami bulionu, fasolą cannellini i wodą; gotować przez 30 minut.
Usuń 7 całych ząbków czosnku, wyrzuć 3 i zmiażdż pozostałe 4; wróć do garnka.
Dodaj niegotowany makaron i kontynuuj gotowanie, aż makaron się skończy.
Mieszanina powinna być lekko soupy.