Pasta e Fagioli

Pasta e Fagioli
Pastan e Fagioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz czosnek, cebula, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen, oraz Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotuj fasolę cannellini tradycyjną metodą namaczania i gotowania lub za pomocą szybkowaru, aby szybciej gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
2
Odcedzić fasolę, rezerwując trochę wody z fasoli. Puree połowę fasoli za pomocą niektórych wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Połącz puree z bulionem, pomidorami, jarmużem, cebulą, czosnkiem, tymiankiem i szałwią i zagotuj. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
JarmużJarmuż
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Dodać ugotowaną fasolę i wrócić do wrzenia, następnie dodać makaron i gotować tylko do al dente. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać z startym serem Parmigiano Reggiano do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn