Pasta alla Puttanesca

Pasta alla Puttanesca
Pastan alla Puttanescan jest bezmleczny i pescatarian przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 11g tłuszczu i w sumie 249 kalorii. Za 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. To działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w przybliżeniu 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka płatków pietruszki, greckich oliwek, kaparów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 61%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pastan alla puttanesca {dosłownie makaron w stylu dziwki}, Kolacja Dziś Wieczorem: Pastan Alla Puttanesca, oraz Pastan Bezglutenowy Alla Puttanesca.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu gotuj filety z anchois na oleju przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj pomidory, wodę, koncentrat pomidorowy i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PrzyprawyPrzyprawy
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
WodaWoda
3
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do lekkiego zgęstnienia. Dodaj oliwki i kapary; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
OliwkiOliwki
4
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia13
Magazyn