Papryka Z Grilla Padrón

Papryka Z Grilla Padrón
Grillowana papryka Padrón może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 2 i kosztuje 86 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę padrón, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Spróbuj Zwęglona Papryka Padrón Z Cytryną I Solą Morską, Papryka Padrón z maślanką Aioli, oraz Papryka Padrón faszerowana serem Tetilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Paprykę posmarować oliwą z oliwek i posypać solą morską. Grill, obracając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż skóra lekko pęcherze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W razie potrzeby posypać dodatkową solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn