Papryka Wiśniowa Poppers
Cherry Pepper Poppers może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ostrego sera provolone, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Nadziewane Papryczki Hot Cherry Pepper, Pepper Poppers, oraz Mini Pepper Poppers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z papryki wiśniowej pokroić wierzchołki i ostrożnie usunąć nasiona, utrzymując paprykę w całości. Zawiń kostkę sera z prosciutto, i studzić w papryce. Jeśli jest jeszcze miejsce w środku pieprzu, włóż więcej prosciutto. Powtórzyć z pozostałą papryką.
Umieść wszystkie nadziewane papryki w słoiku 1 quart-lub taki, że papryka będzie pasować do wszystkich, i posypać solą nad nimi.
Wlać wystarczającą ilość oliwy, aby przykryć paprykę. Przykryć i odstawić na 1 godzinę przed jedzeniem. Przechowywać w lodówce resztki.