Papryka Faszerowana Wołowiną
Papryka nadziewana wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 25g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.86 za porcję. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonej wołowiny, suszonych pomidorów, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Papryka Faszerowana Wołowiną, Papryka Faszerowana Wołowiną, oraz Papryka faszerowana wołowiną i ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni i dodać cebulę i chilis i gotować przez 3-4 protokół.
Dodaj mielone, nadal gotować energicznie przez kolejne 3 minuty, a następnie dodać pomidory, quinoa lub ryż, bulion, wino i liście laurowe.Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Doprawić do smaku.
Piekarnik nagrzać do temperatury 190C / 191° / Gas mark 5.Paprykę zalewamy odpowiednią mieszanką i skropimy oliwą z oliwek
Piec przez 25-30 minut lub do czasu ugotowania papryki, a następnie podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.