Papryka Faszerowana Feta
Papryka faszerowana Feta zajmuje około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 16G tłuszczu i w sumie 441 kalorii. Ten przepis służy 3. Za $3.05 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Mieszanka mielonej wołowiny, makaronu orzo, sera feta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest solidny. Kuskus i papryka faszerowana fetą, Kuskus i papryka faszerowana fetą, oraz Faszerowana papryka z Fetanem i ziołami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Paprykę przekroić wzdłuż na pół i usunąć pestki. W holenderskim piekarniku gotuj paprykę we wrzącej wodzie przez 3-5 minut.
Odcedź i spłucz w zimnej wodzie; Odwróć Na Ręczniki papierowe.
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe. Dodaj pomidory, szpinak, orzo, oregano, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5-7 minut lub do miękkości orzo.
Miejsce w 11. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do miękkości papryki.
Posyp serem; piec 5 minut dłużej lub do zmiękczenia sera.