Rugelach Bez Cukru
Sugar Free Rugelach wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 64. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. 101 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz serek, orzechy włoskie, owoce do smarowania moreli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekoladowe Rugelach (Bezglutenowe + Bez Cukru Rafinowanego), SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Mus czekoladowy bez cukru niskowęglowodanowy {GIVEAWAY: nowa książka kucharska mamy bez cukru} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę i serek śmietankowy utrzeć w misce miksera elektrycznego. Zmiksuj wanilią.
Wymieszać z mąką. Schłodzić ciasto.
Wymieszać posiekane rodzynki, posiekane orzechy włoskie i cynamon. Jeśli masz Robot kuchenny, umieść całe orzechy włoskie i rodzynki w misce, posyp cynamonem i posiekaj je razem, przetwarzając w krótkie impulsy.
Ciasto podzielić na 4 równe porcje.
Rozwałkuj każdą porcję w 10-12-calowy okrąg o grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką desce lub między dwoma arkuszami woskowanego papieru.
Na każdy krąg ciasta rozprowadzić lekką warstwę konfitur (około 2 łyżki stołowe).
Każde koło posypać około 1/4 szklanki posiekanej mieszanki orzechowo-rodzynkowo-cynamonowej.
Każdy okrąg pokroić na 16 klinów za pomocą krajalnicy do ciast lub krajalnicy do pizzy.
Zwiń każdy klin od podstawy do punktu.
Miejsce punkt w dół na lekko nasmarowane lub pergaminu pokryte blachy do pieczenia.
Piec przez 15-17 minut w temperaturze 375 stopni F (lub do złotego koloru).
Wyjąć do stojaków do ostygnięcia.