Sharon ' s Seriously toasty Texas Hot Chocolate
Sharon ' s Seriously toasty Texas Hot Chocolate is a bezglutenowe napój. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 947 kalorii, 17g białka, oraz 69g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cynamon, śmietana, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Płatki Owsiane Kokosowe Ciasteczka Czekoladowe: Toasty Cookie Nirvana, Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, oraz Precle barowe Sharon dla podobnych receptur.
Instrukcje
W górnej części podwójnego kotła roztopić czekoladę. W osobnym ciężkim rondlu podgrzej mleko i śmietanę na małym ogniu, aż będzie gorące (nie pozwól, aby się bąbelkowały). Po nagrzaniu dodać 3 łyżki tego mleka i śmietany do roztopionej czekolady i dobrze wymieszać. Resztę gorącego mleka/śmietany zmiksować, dodać cukier i cynamon.
Połączyć jajka i wanilię i ubić razem w misce.
Dodać łyżkę mieszaniny czekolady do jaj i dobrze ubić. Powoli wymieszać całą masę jajeczną do masy czekoladowej.
Gorącą czekoladę energicznie ubić w podwójnym kotle przez trzy minuty.
W oczekiwaniu wlać do kubków Likier z białej czekolady lub creme de cacao. Aby uzyskać miętowy smak, dodaj sznapsa.
Dodać gorącą mieszaninę czekolady.