Panini Z Pieczarkami, Kozim Serem I Olejem Truflowym
Pieczarki, koziego sera i oleju truflowego Panini wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Na 6,76 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 585 kalorii, 22g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka Czerwona I Kozi Ser Panini, Panini Ze Szparagami I Kozim Serem, oraz panini z brzoskwiniami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni saute na średnim ogniu.
Dodać czosnek i 2 łyżki tymianku i gotować przez 1 minutę.
Dodać grzyby i gotować, często mieszając, aż będą rumiane i miękkie, o 10 protokół.
Wyjmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez około 15 minut.
Pieczarki włożyć do malaksera i kilka razy pulsować, aż zostaną drobno posiekane. (Na przemian można je posiekać na desce nożem.) Zeskrobać do miski. Pokruszyć w kozim serze i dodać pozostały tymianek.
Wlać olej truflowy, jeśli jest używany, i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Pokroić focaccię na 4 kawałki, pokroić poziomo i skropić oliwą z oliwek. Na dnie umieścić 1/4 mieszanki grzybów i top z niektórych rukoli.
Umieść szczyty na i delikatnie naciśnij każdą kanapkę, aby lekko spłaszczyć.
Skropić więcej oliwy z oliwek na wierzchu.
Umieść każdą kanapkę na rozgrzanej prasie panini i grilluj, aż chleb zostanie upieczony i ser zacznie się topić, około 5 minut. Naprzemiennie rozgrzej suchą żeliwną lub nieprzywierającą patelnię.
Umieść kanapkę na patelni i zważyć ją inną patelnią lub czystą cegłą owiniętą w folię. Grilluj 5 minut, przekręć kanapkę, ponownie zważyć i grillować przez kolejne 5 minut.