Pan Seared Cilantro Crusted dorsz z chrzanem puree ziemniaczane z karmelizowaną cebulą i smażoną dynią Pattypan
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Pan Seared Cilantro Crusted dorsz z chrzanem puree ziemniaczane z karmelizowaną cebulą i smażone Squash Pattypan może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 6,2 USD za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1165 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz pietruszkę, oliwę z oliwek, ziemniaki russet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Chrzan Puree Ziemniaczane Z Karmelizowaną Cebulą, Puree Ziemniaczane Z Karmelizowaną Cebulą I Chrzanem, oraz Karmelizowana cebula i chrzan puree ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i gotować powoli, aż głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać ocet i tymianek, doprawić solą i pieprzem, gotować 2 minuty dłużej. Ziemniaki ugotować w dużym garnku z osoloną wodą do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dobrze odsączyć, dodać masło, śmietanę i chrzan, rozgnieść na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Rozgrzać olej w dużej patelni saute. Dorsza z obu stron doprawiamy solą i pieprzem. Dredge skin-side in cilantro.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Umieść dorsza, kolendra-side w dół w oleju i saute aż lekko złoty kolor. Odwróć rybę i umieścić w piekarniku i kontynuować gotowanie przez 3 do 4 minut, aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.