Paella Warzywna

Paella Warzywna
Przepis Paellan warzywny jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka baby karczochy, fasola szparagowa, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paella Warzywna, Paella Warzywna, oraz Paella Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Pomidory pokroić w plastry i umieścić w średniej misce; doprawić solą, skropić odrobiną oliwy z oliwek i wrzucić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w 12-calowej patelni żaroodpornej lub patelni paella na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę, czosnek, papryka, cayenne i szafran i doprawić solą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
SzafranSzafran
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodać kliny kopru włoskiego i gotować, aż lekko rumiane z jednej strony, o 5 protokół. Flip Koper i dodać karczochy dziecko i bakłażan na patelni; gotować, aż lekko miękkie, o 4 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Dla DzieciKarczoch Dla Dzieci
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać grzyby i gotować przez 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Wlać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o około jedną trzecią. Wymieszać z ryżem i 1 3/4 łyżeczki soli; dodać tyle wody, aby całkowicie pokryć ryż, 2 1/2 do 3 szklanek. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować przez 2 do 3 minut. Na ryżu rozsypać fasolki i 2 łyżki kaparów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Zdjąć patelnię z ognia i ułożyć pomidory na wierzchu; skropić dowolnymi sokami pomidorowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Przekładamy paellę do piekarnika i pieczemy bez zakłóceń przez 20 minut. Rozrzucić pozostałe 2 łyżki kaparów i papryki piquillo nad paella. Wyłącz piekarnik, ale pozostawić paella wewnątrz kontynuować gotowanie, aż ryż będzie miękki, 15 do 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
10
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn