Pacific Northwest jeżyny wypełnione pączki z Ganache białej czekolady i prażone orzechy laskowe

Pacific Northwest jeżyny wypełnione pączki z Ganache białej czekolady i prażone orzechy laskowe
Pacific Northwest BlackBerry wypełnione pączki z Ganache białej czekolady i prażone orzechy laskowe może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar posiłek rano. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.37 za porcję. Mieszanka mąki, soli, ciepłej wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Ganache Z Białą Czekoladą Nadziewany Piernikowymi Makaronami, Czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione białym Ganache, oraz Ciasteczka cytrynowe nadziewane Ganache z białej czekolady.

Instrukcje

1
Mleko zagotować na wolnym ogniu w 1-litrowym ciężkim rondlu, następnie zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać do dużej miski i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podczas chłodzenia mleka, rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie w małej misce, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odstawić na 5 minut.
5
Mieszaninę drożdży wymieszać z mlekiem, z 2 łyżkami oleju, jajkami i skórką. Wymieszaj 2 1/2 szklanki mąki drewnianą łyżką, aby uzyskać bardzo miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Rozłóż 1 szklankę mąki na powierzchni roboczej i połóż ciasto na wierzchu, skrobając je z miski gumową łopatką. Wyrobić ciasto, dodając całą mąkę z powierzchni roboczej i dodając wystarczającą ilość dodatkowej mąki (jeśli to konieczne), około 5 minut; ciasto powinno być lekko lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Ciasto przełożyć do naoliwionej dużej miski i lekko posypać dodatkową mąką. Przykryć miskę czystym ręcznikiem kuchennym i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu bez przeciągów, aż podwoi się luzem, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Obrócić ciasto na mąki powierzchni i rozwałkować mąką wałek do ciasta, aż 1-cal grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
9
Wytnij rundy za pomocą 2-calowego noża.
10
Umieść na patelni i przykryj pączki innym ręcznikiem kuchennym i odstaw w ciepłe miejsce na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Podczas gdy pączki rosną, rozgrzać olej w głębokim garnku 4-quart, aż zarejestruje 365 stopni F na termometrze. Pączki smażyć 2 na raz, obracając raz lub dwa razy, aż nadmuchane i złocisto brązowy, o 2 do 3 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
12
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Umieść dżem w torbie z ciastem wyposażonym w 1-calową gładką końcówkę i wsadź końcówkę do środka każdego pączka (wchodząc z boku) i wyciśnij część dżemu. Wierzch posmarować ganache i posypać orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
14
W małym rondlu zagotować śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
15
W dużej misce umieścić białą czekoladę, zalać gorącą śmietaną i odstawić na 1 minutę; ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
16
Ostudzić, aż lekko zgęstnieje.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn