Owocowe Kotlety Wieprzowe
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka soku pomarańczowego, Marsali, moreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z owocową czerwoną kapustą, Marokańskie kotlety wieprzowe i owocowy kuskus, oraz Kotlety wieprzowe Nadziewane owocowym Pekan Chutney.
Instrukcje
Połącz składniki w rondlu 2-do 3-quart; doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować, aż owoce będą miękkie, ale nie rozpada się, 30 protokół.
Usunąć i wyrzucić laskę cynamonu. (Kompot można zrobić i schłodzić do 4 dni wcześniej. Podgrzać, dodając do 1 szklanki wody, aby poluzować.)
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Kotlety schabowe doprawiamy solą i pieprzem i dodajemy na patelnię. Gotować, aż rumiane na dnie, o 6 protokół. Obrócić i przykryć patelnię luźno; gotować jeszcze około 6 minut, aż mięso będzie twarde w dotyku.
Przelać kotlety na deskę, namiot luźno z folią i odstawić na 5 minut.
Ułóż kotlety na talerzach i łyżkę kompot na górze.