Owoce Zanurzone W Czekoladzie I Orzechach Laskowych
Czekoladowo-orzechowe owoce mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 221 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bananów, orzechów laskowych, ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Makaroniki Z Orzechami Laskowymi W Czekoladzie, Czekoladowo-Orzechowe Serduszka Kruche, oraz Czekoladowo-Orzechowe Kruche Dunkery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 16 (4-calowe) szaszłyki lub wykałaczki
Wyłożyć blachę do pieczenia woskowanym papierem lub pergaminem. Odstawić. Używając ręczników papierowych, osusz kawałki ananasa. Nawlecz szaszłyki zaczynając od kawałka ananasa, następnie plasterka banana, a następnie winogrona. Powtórz z pozostałymi owocami i szaszłykami.
W małej misce, połączyć śmietanę, chipsy czekoladowe, i olej. Ustaw miskę na patelni gotującej się wody i mieszaj, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka, o 5 protokół.
Włóż orzechy laskowe do innej małej miseczki.
Zanurz 1 stronę pokrojonych owoców w mieszaninie czekoladowej. Pozostawić nadmiar czekolady, aby kapać, a następnie zanurzyć szaszłyk w posiekanych orzechach.
Na przygotowaną patelnię ułożyć szaszłyki z czekoladą. Przechowywać w lodówce, aż czekolada ustawi, o 30 do 40 protokół.