Owacja Na Stojąco: Słodkie Czekoladowe Babeczki Portowe, Syrop Redukujący Wino Portowe, Nadzienie Z Kremu Malinowego Fraiche, Francuski Mus Czekoladowy
Przepis owacja na stojąco: słodkie czekoladowe babeczki portowe, syrop redukujący wino portowe, nadzienie z kremu malinowego Fraiche, Francuski mus czekoladowy może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.14 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus z mlecznej czekolady z Port Ganache i bitą śmietaną, Garnki do czekolady de Crème i Port # winePW 9, oraz Ciasto Czekoladowo-Żurawinowe Z Porto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake puszki z 24 wkładki cupcake.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Połącz cukier, mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól i dodaj do mokrej mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
4
Ubij ciasto razem, aż prawie wszystkie grudki znikną. Zeskrobać miskę, następnie ponownie krótko wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać niewielką ilość wina porto, aby pomóc rozrzedzić ciasto. Po włączeniu powoli dodawać do pozostałego wina, ciągle ubijając. Zeskrobać dno miski i upewnić się, że nie ma grudek. Miarka do przygotowanych wkładek do babeczek za pomocą miarki nr 16.
Składniki, których będziesz potrzebować
Port
Sznurek Do Butów Lukrecja
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec, aż wykałaczka włożona w środek babeczki wyjdzie czysta, około 25 minut.
Połączyć wino, cukier i sól w rondlu na małym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 3 1/2 uncji cieczy.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Umieść czekoladę i masło w żaroodpornej misce i umieść nad rondlem zawierającym ledwo gotującą się wodę (lub użyj podwójnego kotła). Roztopić czekoladę i masło razem i wymieszać drewnianą łyżką, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali