Owacja Na Stojąco: Słodkie Czekoladowe Babeczki Portowe, Syrop Redukujący Wino Portowe, Nadzienie Z Kremu Malinowego Fraiche, Francuski Mus Czekoladowy

Owacja Na Stojąco: Słodkie Czekoladowe Babeczki Portowe, Syrop Redukujący Wino Portowe, Nadzienie Z Kremu Malinowego Fraiche, Francuski Mus Czekoladowy
Przepis owacja na stojąco: słodkie czekoladowe babeczki portowe, syrop redukujący wino portowe, nadzienie z kremu malinowego Fraiche, Francuski mus czekoladowy może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.14 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus z mlecznej czekolady z Port Ganache i bitą śmietaną, Garnki do czekolady de Crème i Port # winePW 9, oraz Ciasto Czekoladowo-Żurawinowe Z Porto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake puszki z 24 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ubić razem maślankę, olej, wanilię i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Połącz cukier, mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól i dodaj do mokrej mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Ubij ciasto razem, aż prawie wszystkie grudki znikną. Zeskrobać miskę, następnie ponownie krótko wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać niewielką ilość wina porto, aby pomóc rozrzedzić ciasto. Po włączeniu powoli dodawać do pozostałego wina, ciągle ubijając. Zeskrobać dno miski i upewnić się, że nie ma grudek. Miarka do przygotowanych wkładek do babeczek za pomocą miarki nr 16.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec, aż wykałaczka włożona w środek babeczki wyjdzie czysta, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Do złożenia: pozostawić babeczki do całkowitego ostygnięcia. Za pomocą Apple corer Usuń kawałek babeczki ze środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
8
Skropić 1 łyżeczką syropu redukcyjnego do wina porto. Napełnij babeczkę 1 łyżeczką malinowego nadzienia Creme Fraiche. Używając dużej końcówki Gwiazdy, nałóż schłodzony Francuski mus czekoladowy na babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
PortPort
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
9
Dekoruj płatkami złota.
10
Połączyć wino, cukier i sól w rondlu na małym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 3 1/2 uncji cieczy.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Umieść czekoladę i masło w żaroodpornej misce i umieść nad rondlem zawierającym ledwo gotującą się wodę (lub użyj podwójnego kotła). Roztopić czekoladę i masło razem i wymieszać drewnianą łyżką, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
13
Dodaj żółtka do czekolady, 1 na 1, ubijając trzepaczką do włączenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
14
W innej misce ubić białka aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i kontynuować bicie. Stopniowo ubijaj w 1/4 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
16
Śmietanę ubić w schłodzonej misce, aż zacznie się spieniać i zagęszczać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
17
Dodać pozostałe 2 łyżki cukru i wanilię. Kontynuuj ubijanie śmietany, aż utrzyma miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
18
Stopniowo i delikatnie złożyć białka do mieszaniny czekolady, aby ją rozjaśnić. Następnie delikatnie złóż bitą śmietanę. Uważaj nie nad pracy mus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
19
Creme fraiche ubić z konfiturami malinowymi, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Creme FraicheCreme Fraiche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku

Składniki

11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1zostawićPłatki złota, do dekoracjiPłatki złota, do dekoracji2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)170Orzechy dowolne (posiekane)czekolada, posiekanaczekolada, posiekana71Orzechy dowolne (posiekane)3/4 szklanki kakao w proszku3/4 szklanki kakao w proszku1(może być lub przeglądać)krem tatarskikrem tatarski2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicreme fraichecreme fraiche3Opcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawkiOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawki2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)255Orzechy dowolne (posiekane)3/4 szklanki mąki uniwersalnej3/4 szklanki mąki uniwersalnej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikrem ciężki, zimnykrem ciężki, zimny2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwino porto, podgrzewanewino porto, podgrzewane4146 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwino portowino porto1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikonfitury z malin bez pestekkonfitury z malin bez pestek0(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)11 funt cukinii,(duża tuba)(duża tuba)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata369Orzechy dowolne (posiekane)szklanki cukruszklanki cukru3(zima)masło niesolonemasło niesolone1(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn