Oszklone nadziewane kury kornwalijskie
Przepis na glazurowane nadziewane kury kornwalijskie można przygotować w około 1 godzinę i 45 minut . Jedna porcja zawiera 1501 kalorii , 101 g białka i 93 g tłuszczu . Ten przepis służy 2 osobom. Za 5,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako kosztowna przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką konfitury z moreli, kury kornwalijskie, przyprawione grzanki z farszem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 72% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Kury kornwalijskie glazurowane , Kury kornwalijskie glazurowane i Kury kornwalijskie glazurowane granatem .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj grzanki, wodę i masło. Luźno napełnij kury.
Połóż piersią do góry na ruszcie w płytkiej brytfance; zwiąż ze sobą podudzia.
W małym rondlu wymieszaj składniki glazury. Doprowadzić do wrzenia. Połóż łyżką połowę na kurach.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1,5 godziny lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 180° w przypadku kur i 165° w przypadku farszu, od czasu do czasu polewając pozostałą glazurą.