Oszklone nadziewane kury kornwalijskie

Oszklone nadziewane kury kornwalijskie
Przepis na glazurowane nadziewane kury kornwalijskie można przygotować w około 1 godzinę i 45 minut . Jedna porcja zawiera 1501 kalorii , 101 g białka i 93 g tłuszczu . Ten przepis służy 2 osobom. Za 5,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako kosztowna przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką konfitury z moreli, kury kornwalijskie, przyprawione grzanki z farszem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 72% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Kury kornwalijskie glazurowane , Kury kornwalijskie glazurowane i Kury kornwalijskie glazurowane granatem .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj grzanki, wodę i masło. Luźno napełnij kury.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
1 Funt Cielęciny Lub Piersi Z Kurczaka Bez Kości, Bez Skóry, Pokrojone W Kostkę1 Funt Cielęciny Lub Piersi Z Kurczaka Bez Kości, Bez Skóry, Pokrojone W Kostkę
2 łyżki świeżo Zebranych Liści Mięty2 łyżki świeżo Zebranych Liści Mięty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Gałka MuszkatołowaDodatkowa Gałka Muszkatołowa
2
Połóż piersią do góry na ruszcie w płytkiej brytfance; zwiąż ze sobą podudzia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
W małym rondlu wymieszaj składniki glazury. Doprowadzić do wrzenia. Połóż łyżką połowę na kurach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Uncje Ciasteczek Imbirowych, Drobno Pokruszonych (około 12)3 Uncje Ciasteczek Imbirowych, Drobno Pokruszonych (około 12)
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1,5 godziny lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 180° w przypadku kur i 165° w przypadku farszu, od czasu do czasu polewając pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
GlazuraGlazura
Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn