Ostrygi smażone z sosem do zanurzania czerwonego octu Chile-czarnego pieprzu
Ostre smażone ostrygi z Czerwonym octem Chile-czarny pieprz sos zanurzeniowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka ostryg shucked, mąka kukurydziana, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sos Do Zanurzania Octu Chile, Smażone ostrygi z sosem chipotle-limonka, oraz Naleśniki Scallion z sosem do zanurzania w czarnym occie.
Instrukcje
1
Ostrygi przyprawiamy solą i pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2
Mąkę kukurydzianą umieścić w średniej misce i doprawić solą i pieprzem. Zagrzebać każdą ostrygę w mączce kukurydzianej i odcisnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia