Orzech laskowy-stelaż jagnięcy
Need a dairy free main course? Orzechami laskowymi-Crusted Rack jagnięciny może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1183 kalorie. Na 7,87 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy laskowe, musztarda dijon, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Stelaż jagnięcy z miodowo-orzechową skórką, Stelaż jagnięcy z tostami z masła orzechowego, oraz Stelaż z jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. natrzyj baranki oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem. Umieść stojaki w patelni do pieczenia, mięsisty bok do góry i umieść w piekarniku na 10 minut. Podczas gotowania jagnięciny w misce połącz natkę pietruszki, czosnek, skórkę z cytryny i orzechy laskowe.
Wyjąć stojaki jagnięce z piekarnika i rozłożyć każdy stojak na mięsistej stronie z 1 łyżką musztardy Dijon. Mieszankę ziół i orzechów podziel równo między stojaki i płaszcz, delikatnie naciskając na musztardę. Wróć do piekarnika i kontynuuj gotowanie przez dodatkowe 10 minut lub do pożądanej doneness.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić około 10 minutes.To wyrzeźb jagnięcinę, postaw ją na mięsistej stronie z kośćmi zakrzywiającymi się od Ciebie. Wsuń ostry nóż w dół, między kości delikatnie przecinając mięso. Powinieneś być w stanie zobaczyć kości w dół wzdłuż tylnej części stelaża. Jeśli napotkasz sekcję kości, użyj nożyc, aby przeciąć.