Orientalne Wontony Warzywne
Orientalne warzywne wontony mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 13 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz brokuły, sos sojowy, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wontony Warzywne, Warzywa Smażone Wontons, oraz Wontony wołowe i warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki, dobrze mieszając; odstawić.
Umieść ostrze noża w misce z maszynką kuchenną i dodaj brokuły i następne 5 składników. Proces aż mieszanina jest mielona, skrobanie boki miski procesora raz.
Umieścić mieszaninę warzyw równomiernie w górnym rogu każdej wonton skóry. Fold top point of wonton skin over filling; tuck point under filling.
Zwiń raz w kierunku środka, pokrywając wypełnienie i pozostawiając około 1 cala rozwiniętego na dnie skóry. Zwilżyć pozostałe rogi wodą; przynieść rogi razem i nakładać, naciskając końce razem, aby bezpiecznie uszczelnić.
Gotować wontons we wrzącej wodzie 3 minut lub do miękkości.
Odcedzić; płaszcz wontons sprayem do gotowania i ułożyć na 2 talerzach do serwowania.
Podawać z mieszaniną octu.