Open-Faced NY Strip
Otwarty NY Strip może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 29 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, koszerna sól i pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Open Face NY Strip Philly Cheese Steaks, Open Faced PLT, oraz Hamburgery Otwarte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pokroić bagietkę w grube na 1/4 cala okrągłe, skropić olejem i doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż na blasze do pieczenia i piec, aż będzie chrupiący i lekko złoty, o 6 protokół.
Przenieść do stojaka i schłodzić w jednej warstwie.
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę i gotuj, często mieszając, aż cebula będzie złotobrązowa, a papryka miękka.
Stek doprawiamy solą i pieprzem. W innej dużej patelni, ogrzać pozostałe 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Dodać stek i gotować około 6 minut na stronę, lub do natychmiastowego odczytu mięsa termometr rejestruje 120 stopni F. odstawić do ostygnięcia. Pokrój stek "cienki papierem" (krajalnica jest do tego świetna). Przechowywać w cieple, aż będzie gotowy do montażu.
Kładziemy kawałek mięsa na każdym kromce grzanki bagietki i top z 1 łyżeczką karmelizowanej cebuli i papryki i mżawka z sosem serowym.
3 łyżki niesolonego masła
3 łyżki mąki uniwersalnej
1 łyżka odsączonego przygotowanego chrzanu
1 łyżeczka soli koszernej
1/2 łyżeczki słodkiej papryki
1/4 łyżeczki pieprzu cayenne
Świeżo zmielony biały pieprz
Szczypta świeżo zmielonej gałki muszkatołowej
1 szklanka startego żółtego cheddaru
1 łyżka tartego Parmigiano-Reggiano
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Mąkę wymieszać drewnianą łyżką i gotować ciągle mieszając na rysunku 8, aż do bladożółtej, około 1 minuty. Powoli ubijaj mleko i doprowadzaj do wrzenia.
Dodaj Dijon, chrzan, sól, papryka, cayenne, biały pieprz, i gałka muszkatołowa. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać gotować i gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje, o 6 do 8 protokół.
Zdjąć z ognia i ubić sery. Odstawić i ogrzać.