Omlet Salsa z pieczoną papryką i serem
Omlet Salsan z pieczoną papryką i serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 169 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wstępnie rozdrobniony ser cheddar, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Zachodnia Kanapka śniadaniowa z omletem z szynką, papryką i salsą, Omlet pieczony z serem z salsą brzoskwiniową, oraz Omlet Burrito z serem Jack i salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z pieczoną czerwoną papryką.
Roztopić masło w 8-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać masę jajeczną i gotować od 3 do 5 minut lub do Ustawienia (nie mieszać).
Posypać serem. Poluzuj omlet łopatką; złóż na pół. Wsuń omlet na talerz.
Wierzch z salsą i posypać kolendrą.