Old Fashioned Rabarbarowy Budyń Chlebowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj staromodnego budyniu z rabarbaru. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jeśli masz zmielony cynamon, wodę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Staromodne Ciasto Budyniowe Z Rabarbarem, Chleb rabarbarowy-ten staromodny chleb to prawdziwa uczta na wiosnę, oraz Staromodny Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Skondensowane mleko, wrzącą wodę i masło wymieszać w rondlu na średnim ogniu i podgrzewać, aż masło się rozpuści.
Umieścić kostki chleba w dużej misce i wlać mieszaninę mleka na kostki chleba.
Pozostawić chleb do wchłonięcia płynu; nie mieszać.
Jajka z cukrem ubić w misce do spienienia, dodać ekstrakt z cynamonu i wanilii. Ponownie ubić mieszaninę i wymieszać z rabarbarem. Delikatnie i lekko wymieszać mieszaninę rabarbaru z namoczonym chlebem, a następnie zeskrobać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Wyłożyć patelnię z wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Umieść wypełnione naczynie do pieczenia na ręczniku, wewnątrz patelni i umieść patelnię na stojaku piekarnika. Napełnij patelnię wrzącą wodą, aby dotrzeć do połowy boków naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka budyniu chlebowego wyjdzie czysta, około 1 godziny.