Ol ' South Custard
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Ol ' South budyniu spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 105 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, ekstrakt waniliowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Łatwa Tarta Jabłkowa Z Ol ' South Custard, South x Southwest, oraz Południowoamerykański Dip.
Instrukcje
Gotuj mleko w ciężkim rondlu nonaluminum na średnim ogniu, często mieszając, 10 minut lub tylko do momentu, gdy zacznie się para. (Nie gotować.)
Ubij razem jajka i 3 kolejne składniki do wymieszania. Stopniowo ubijaj 1 szklankę gorącego mleka do mieszanki jajecznej; ubijaj mieszaninę jajeczną do pozostałego gorącego mleka, stale mieszając.
Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 8 do 10 minut lub aż termometr zarejestruje między 170 A 18
Wyjąć z ognia i wlać mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej do miski.
Umieść wytrzymałą folię bezpośrednio na ciepłym kremie, aby zapobiec tworzeniu się folii na wierzchu i schłodzić co najmniej 24 godziny lub do 3 dni.
Mieszanina zagęszcza się w miarę schładzania.