Okoń Morski Na Parze Z Imbirem I Shiitakes
Gotowany na parze okoń morski z imbirem i Shiitakes jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 68g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.46 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, sól morską, olej sezamowy z Chile i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Okoń morski na parze z imbirem i Shiitakes, Okoń morski na parze z limonką i imbirem, oraz Duszony Bas W Paski Z Imbirem I Szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia pod metalowym lub bambusowym parowcem.
Posypać okonia morskiego solą, czarnym pieprzem i cayenne; umieścić na kawałku pergaminu wewnątrz parowca. Top z imbirem i shiitakes, przykryć i pary 15 minut.
Usuń rybę i umieść na talerzu.
Na rybę posypać kolendrą i zieloną cebulą; skropić sokami z pergaminu. W małej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu przez 1 do 2 minut lub do palenia.
Wlać trochę oleju na każdy filet zwiędnąć kolendry i zielonej cebuli.
Talerze mżawkowe z sosem sojowym.Doprowadzić wodę do wrzenia pod metalowym lub bambusowym parowcem.
Posypać okonia morskiego solą, czarnym pieprzem i cayenne; umieścić na kawałku pergaminu wewnątrz parowca. Top z imbirem i shiitakes, przykryć i pary 15 minut.
Usuń rybę i umieść na talerzu.
Na rybę posypać kolendrą i zieloną cebulą; skropić sokami z pergaminu. W małej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu przez 1 do 2 minut lub do palenia.
Wlać trochę oleju na każdy filet zwiędnąć kolendry i zielonej cebuli.
Talerze mżawkowe z sosem sojowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.