Okoń morski i ogórki w sosie szampańskim

Okoń morski i ogórki w sosie szampańskim
Okoń morski i ogórki w sosie szampańskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Sylwester. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino musujące, ogórek, filety z okonia morskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan, Ogórki z sosem jogurtowo-koperkowym, oraz Hamburgery jagnięce z sosem Feta i ogórkami.

Instrukcje

1
Umieść szampana na dużej patelni i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzampanSzampan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać sól, szalotki i okonia morskiego i powrócić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
SeabassSeabass
SólSól
3
Dodać ogórki i gotować 3 do 5 minut więcej lub aż ryba po prostu płatki podczas badania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
RybyRyby
4
Usuń ryby i warzywa z patelni i ogrzać. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować płyn na patelni, odkryte, aż zredukowane do 1/2 puchar, o 5 protokół. Zmiksować w jasnym kremie. Łyżka trochę sosu na każdym z 4 talerzy. Ułożyć warzywa i ryby na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
WarzywaWarzywa
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn