Ogórki Grillowane Miso
Miso grillowane ogórki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miso, mirin, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dorsz Miso Z Pikantnymi Ogórkami, Fasolka szparagowa i ogórki z sosem Miso, oraz Fasolka szparagowa i ogórki z sosem Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj ogórki do miski, podrzucając do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce 1 1/2 godziny.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Usuń ogórki z miski, zastrzegając marynatę. Ułóż ogórki w jednej warstwie na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grilluj przez 2 minuty, szczotkując ogórki zarezerwowaną marynatą. Obróć ogórki i grilluj przez 3 minuty lub aż zbrązowieje, szczotkując zarezerwowaną marynatą.
Ogórki posypać sezamem i pieprzem.