Ogórek Jabłko Ogórek

Ogórek Jabłko Ogórek
Ogórek jabłko ogórek jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka wody, sól morska, zapałki imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ogórek Jabłko Ogórek, Koreański Ogórek Ogórkowy, oraz Szybki Tajski Ogórek Ogórkowy.

Instrukcje

1
Ogórki pokroić w poprzek o grubości 1/8 cala i wymieszać z solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Sól MorskaSól Morska
2
Odstawić na 30 minut, następnie dobrze spłukać i wycisnąć nadmiar płynu dłońmi.
3
Jabłko przekrój na pół wzdłuż i wytnij rdzeń. Pokrój poprzecznie 1/8 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
Jabłko wrzucić z ogórkami i pozostałymi składnikami i marynować, schłodzone, obracając od czasu do czasu, co najmniej 1 dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1
Ogórki konserwowe, schłodzone, 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn