Przepis nowa meksykańska Sałatka z fasolą Chili jest gotowa w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz kolendrę, fasolkę, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj New Mexican Red Bean Chili, Mexican Bean ' n ' Barley Chili, oraz Meksykańska Czarna Fasola Chili dla podobnych receptur.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.