No-Bake Crispy Corn Flake Chocolate Peanut Butter Bars
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przyprawy, więc dać No-Piec chrupiące kukurydziane płatki czekolady masło orzechowe bary spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 252 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1347 smakoszy i kucharzy. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, ekstrakt z wanilii, orzeszki ziemne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj No-Bake Czekolada, Masło Orzechowe, Płatki Kukurydziane Batony, Czekoladowe batoniki z masłem orzechowym (GF), oraz Batony Chrupiące Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8-na 8-calową patelnię do pieczenia z folią. W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić masło.
Dodaj masło orzechowe, syrop kukurydziany, brązowy cukier i sól i nadal gotować, mieszając, aż stopi się i gładka.
Wymieszać w płatki kukurydziane, 1/4 szklanki orzeszków ziemnych, i wanilii, aż tylko połączone. Łyżka do przygotowanej patelni i gładkiej góry.
W żaroodpornej misce na patelni z ledwo gotującej się wody (lub w kuchence mikrofalowej), rozgrzać czekoladę, aż się stopi.
Posypać resztkami posiekanych orzeszków ziemnych. Schłodzić do jędrności, około 2 godzin.
Wyjąć z patelni i pokroić w 2-calowe kwadraty.