Slow Cooker Baked Beans
Slow Cooker Baked Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. 639 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka brązowego cukru, cebula, niesamowite fasola Północna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepsza W Historii Pieczona Fasola, Fasola Pieczona Wolnowar, oraz Slow Cooker Baked Beans.
Instrukcje
Noc wcześniej połącz fasolę Północną z wodą w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 1/2 godziny.
Wlać fasolę i ich płyn do miski, przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rano odcedzić płyn, rezerwując 1 filiżankę.
Wlać fasolę i zarezerwowany płyn do garnka wolnej kuchenki. Wymieszać z solą wieprzowinę, cebulę, melasę, brązowy cukier, musztardę i pieprz. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 12 do 14 godzin. Wymieszać przed podaniem.