Niesamowite Bezglutenowe Batony Warstwowe
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Niesamowite bezglutenowe warstwy bary może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 32 centów za porcję. 400 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz kokos, orzeszki ziemne, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bezglutenowe Batony Luscious Layer, Wakacyjne Batony Bezglutenowe, oraz Bezglutenowe Batony Czekoladowe Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C ). Obficie nasmaruj jedną patelnię do pieczenia 13x9 cali.
Rozłóż 2/3 płatków kokosowych równomiernie na dnie patelni do pieczenia.
Posypać kęsy toffi, chipsy czekoladowe, i orzeszki ziemne równomiernie na warstwę kokosa.
Mleko skondensowane wlać równomiernie na całą patelnię. Wierzch z pokrojonymi migdałami i pozostałym kokosem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut. Ostudzić całkowicie przed cięciem na kwadraty.