Niemiecka Zupa Z Kiszonej Kapusty
Niemiecka zupa z kiszonej kapusty wymaga ok. 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jeśli masz pod ręką szynkę, kiszoną kapustę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Niemiecka Zupa Z Kiszonej Kapusty, Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana z kiszoną kapustą, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe Z Kiszoną Kapustą.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości; odstawić. Do garnka włożyć szynkę, cebulę, czosnek i wodę, doprawić pieprzem do smaku, przykryć i zagotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Kapustę kiszoną i fasolę mieszamy do zupy.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Wyjąć boczek do garnka, zastrzegając kapanie. Mąkę wymieszać z kapiącymi boczkami, aby zrobić zasmażkę. Zasmażkę wymieszać z zupą. Dalej gotować zupę na wolnym ogniu, aż będzie gęsta.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kwaśną śmietaną.