Niedzielny Brunch
Niedzielny Brunch Stratan to danie główne, które serwuje 8. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 277 kalorii, 21g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Za $1.39 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, mleko, szpinak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: szpinak i warstwy Gruyère, Niedzielny Brunch: noworoczne poranne warstwy kiełbasy i sera, oraz Brunch Warstw.
Instrukcje
Umieść kostki chleba w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania; odstawić.
Na dużej patelni podsmaż pieczarki i cebulę na oleju do miękkości.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. W dużej misce wymieszaj jajka, białka, mleko, szpinak, sery, musztardę, sól, gałkę muszkatołową, pieprz i mieszankę grzybów; polać na wierzch. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstaw na 10 minut przed cięciem.