New Orleans Greens

New Orleans Greens
Zieloni z Nowego Orleanu mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką rzepę, mielony pieprz, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszona kapusta, musztarda i czerwona boćwina, Idealne Zielone Południowe (Jarmuż ,Burak, Kapusta, Musztarda), oraz Duszona kapusta, musztarda i czerwona boćwina dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Boczek włożyć do dużego garnka na średnim ogniu i smażyć na patelni, aż będzie chrupiący i brązowy, często obracając, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Usuń boczek, pozostaw do ostygnięcia i pokrusz się po ostygnięciu. Odłóż boczek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
3
Wlej wodę do garnka z kroplami i dodaj cebulę, rzepę, zieloną i czerwoną paprykę, ocet jabłkowy, miód, czosnek, czarny pieprz, sos z ostrej papryki i nasiona selera. Doprowadzić do wrzenia i dodać musztardę. Zmniejsz ogień do wrzenia i gotuj, aż warzywa będą bardzo miękkie, co najmniej 2 godziny. Pokrusz boczek do zieleni, aby podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Nasiona SeleraNasiona Selera
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
ZieloniZieloni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
RzepaRzepa
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Do konserw sterylizuj słoiki i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj warzywa do gorących, wysterylizowanych słoików, napełniając słoiki do 1/4 cala od góry. Po napełnieniu słoików przesuń nożem lub cienką szpatułką wokół wnętrza słoików, aby usunąć wszelkie pęcherzyki powietrza. Przetrzyj brzegi słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Na górze z pokrywkami i przykręć pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Umieść stojak Na spodzie dużego czujnika zegarowego lub ciśnieniomierza ważonego.
6
Umieść słoiki w puszce ciśnieniowej i dodaj wodę, aby całkowicie przykryć słoiki. Uszczelnij puszkę ciśnieniową, umieść na średnim ogniu i doprowadź do 12 funtów ciśnienia. Zmniejsz ciepło na tyle, aby utrzymać stałe ciśnienie i przetwarzaj przez 75 minut lub czas zalecany dla Twojego obszaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Zdejmij z ognia i pozwól, aby Ciśnienie w puszce stopniowo się uwolniło; zdejmij pokrywkę i wyjmij gorące słoiki szczypcami do konserw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
8
Umieść słoiki na pokrytej tkaniną lub drewnianej powierzchni, kilka cali od siebie, aż ostygną. Po ostygnięciu dociśnij górną część każdej pokrywki palcem, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (pokrywka w ogóle nie porusza się w górę ani w dół). Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn