Naleśniki ze szpinakiem, boczkiem i nadzieniem grzybowym
Naleśniki ze szpinakiem, bekonem i nadzieniem grzybowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, grzyby, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 425 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Socca (mąka z ciecierzycy) naleśniki z kremowym nadzieniem grzybowym, Naleśniki z dzikiego ryżu Scallion z nadzieniem grzybowym i sosem z czerwonej papryki, oraz Naleśniki Z Pieczarkami I Szpinakiem.
Instrukcje
1
Przygotuj podstawowy przepis na naleśniki zgodnie ze wskazówkami receptury. Oddzielić papierem woskowym i ogrzać, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
2
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Odcedzić, pokruszyć i odstawić. Rezerwa około 1 łyżka kapieli, dodać 1 łyżka masła, i podsmażyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Masło
4
W osobnym rondlu roztopić 3 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Ubić w 1/4 szklanki mąki, stale mieszając, aż do uzyskania gładkiej pasty. Stopniowo mieszaj w 1 szklance mleka, ciągle mieszając, aż utworzy się gładki gęsty sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
SOS
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Dodać boczek, pieczarki, szpinak, natkę pietruszki, parmezan, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sól I Pieprz
Grzyby
Pietruszka-nać
Szpinak
Boczek
7
Niech gotować, aż nieco grube, o 10 protokół.
8
W rondlu doprowadzić bulion do wrzenia. W małej misce ubijamy jajka i sok z cytryny. Jajka i bulion hartować razem stale ubijając, aby gotować, ale nie mieszać jaj. (Gotowanie jaj do 170 Stopni F). Ponownie sól i pieprz do smaku.
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Amelia Brut rosé Cremant de Bordeaux z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.