Naleśniki Z Kimchi

Naleśniki Z Kimchi
Przepis naleśniki Kimchi jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 158 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę kimchi, olej roślinny, wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśniki Z Kimchi (Kimchi Buchimgae), Zapiekany Tuńczyk z Kimchi i naleśnikami z szalotki, oraz Dziś Kolacja: naleśniki ze słodkimi ziemniakami i Kimchi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, mąkę ryżową, wodę i jajko, i lekko wymieszać. Mieszanka powinna być konsystencją ciasta naleśnikowego, ale nie musi być gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W razie potrzeby dodaj trochę więcej wody, ale pamiętaj, że kimchi doda również płynu. Wymieszać w kimchi, zielona cebula, wieprzowina, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
KimchiKimchi
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Na dużej patelni podgrzać około 1 łyżki oleju na średnim ogniu. Ciasto Chochla do patelni i rozprzestrzeniać się na 8-calowym okręgu. Gotować, aż brzegi staną się brązowe i chrupiące, 3 do 4 protokół. Odwróć go, dodaj trochę więcej oleju wokół naleśnika, i gotować przez kolejne 3 protokół lub tak, aż gotowane przez. Powtórz z pozostałym cieście, dodając olej w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
ChochlaChochla
4
Podawać naleśniki gorące z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Pokroić w kliny lub podawać w całości.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn